STIGAO SIN

Boris Novković postao tata četvrti put

Sve je prošlo u najboljem redu s mamom i bebom i jedva čekam da dođu kući, rekao je Boris Novković

Novković: Ponosni otac. Agencije

L. K. P.

14.4.2021


Kantautor Boris Novković pamtit će jučerašnji dan kao jedan od najljepših u životu jer je njegova partnerica, studentica modnog dizajna i "najseksi Hrvatica" 2016. godine, Iris Volf, rodila sina. Dječak se rodio u utorak u podne u zagrebačkoj bolnici Merkur carskim rezom, a lijepu vijest za hrvatske medije potvrdio je i ponosni tata.

-Kao i svaki put kad sam postao otac, tako mi je i ovaj dan jedan od najsretnijih u životu. Sve je prošlo u najboljem redu s mamom i bebom i jedva čekam da dođu kući, rekao je Boris Novković.

Podsjetimo, kantautor te povremena manekenka i full-time studentica modnog dizajna u aprilu 2019. godine postali su roditelji kćerkice Si.


Novković i Volf: U ljubavi dvije godine. Agencije

-Iris i ja smo zajedno birali ime. Korijeni su mu iz hebrejskog, a čak i u Kini postoji to ime. Mi smo napravili izvedenicu iz naših imena Iris i Boris, ispričao je tada o procesu odabira imena za dijete.

Njihova ljubavna priča počela je prije dvije godine, a javnost je za nju saznala kada su se skupa pojavili na zagrebačkoj premijeri dokumentarnog filma "Vatreni". Pjevač i njegova voljena prošle godine nakratko su se razdvojili, ali ne i razveli.

Premda nisu živjeli na istoj adresi, Boris i Iris ipak su ostali u dobrim odnosima, ali kriza je bila prolazna te je ljubav pobijedila. A kao kruna ljubavi stigao je sinčić čije ime još nije poznato. Muzičar iz braka s Lucijom Matić ima dva sina, desetogodišnjeg Nou i sedmogodišnjeg Bona.

Osim na privatnom planu, kantautor je zadovoljan profesionalnim dijelom života. U kreativnom je zanosu, a nedavno je objavio singl "Pun mjesec ti i ja" s novog albuma koji će biti objavljen u maju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.