UŽIVA U LJUBAVI

Maraja Keri ljubi 12 godina mlađeg plesača

Brajan Tanaka, njen je dugogodišnji plesač iz prateće grupe koji joj je otvoreno udvarao dok je bila zaručena

Maraja i Brajan: U vezi četiri godine. Agencije

Avaz.ba

15.4.2021

Prije dvije godine američka pjevačica Maraja Keri (Mariah Carey, 51) javno je progovorila o svojim ljubavima i priznala kako je u životu bila samo s pet muškaraca i dodala, to je možda jedino područje mog života u kojem sam bila promišljena.

Prvo je bila udata za muzičkog mogula Tomija Motolu (Tommy Mottola) s kojim je bila u braku od 1993. do 1997., a pričalo se da je 20 godina stariji producent i vlasnik izdavačke kuće iskorištavao i zlostavljao. No, zahvaljujući njemu i svom fantastičnom glasu postala je jedna od najtraženijih i najuspješnijih pjevačica svih vremena .

Nakon ružnog braka s Motolom, pjevačica je navodno je bila u vezi s Derekom Džeterom (Jeter), igračem američkog bejzbola, a onda se zaljubila u pjevača Nika Kanona (Nick Cannon)s kojim je 2011. dobila blizance.



Keri: Uživa u ljubavi. Agencije

Nakon prekida s Kanonom uplovila je u vezu s australskim milijarderom Džejmsom Parkerom (James) koji joj je poklonio zaručnički prsten vrijedan 13,2 miliona dolara. No, ni ogroman dijamant nije je uspio fascinirati koliko Brajan Tanaka (Bryan), njen dugogodišnji plesač iz prateće grupe koji joj je otvoreno udvarao dok je bila zaručena. Zabilježile su to kamere koje su 2016. pratile njenu svjetsku turneju. Zaruke je raskinula, a prsten i 12 godina mlađeg plesača je zadržala.


Par je u vezi četiri godine, navodno često prekidaju, ali se još brže mire i pjevačica mu je 11. aprila zajedničkom fotografijom na Instagramu čestitala rođendan kao što je i on to učinio za njen rođendan 27. marta kada joj je čestitao i godišnjicu veze.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.