UŽIVALI U IZLASKU

Vatreni Italijan konačno uhvaćen s djevojkom koja ga je osvojila, rastužio mnoge dame

Damiano i Đorđa ne pojavljuju se inače zajedno u javnosti, rijetko dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama i svoj privatni život skrivaju od očiju javnosti

Đorđa i David: Vole se četiri godine. Agencije

L. K. P.

6.6.2021

Jedan od trenutno najpopularnijih Italijana na svijetu Damiano David, pjevač grupe "Maneskin" koja je pobijedila na Eurosongu, snimljen je u jednom od rijetkih izlazaka sa svojom dugogodišnjom djevojkom Đorđom Soleri (Giorgia).


Đorđa i David u šetnji. Agencije

Damiano i Đorđa ne pojavljuju se inače zajedno u javnosti, rijetko dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama i svoj privatni život skrivaju od očiju javnosti, no vole se već posljednje četiri godine. O njihovoj vezi saznalo se tek prije nekoliko mjeseci, kada je on podijelio tek jednu fotografiju u priči na svom profilu na Instagramu.



Đorđa Soleri. Instagram

-Nakon četiri godine možemo reći, zar ne?, napisao je uz objavu Damiano, koji na Instagramu ima više od 3 miliona pratilaca, od kojih su većina žene i koje ta vijest nije pretjerano razveselila.


No obzirom da zgodnog muzičara i fotografi ovih dana prate na svakom koraku, nije čudo da su ih konačno uspjeli uhvatiti zajedno. Snimljeni su na ulicama Rima, pri izlasku iz kina, nakon čega su s prijateljima sjeli u kafić.



Damiano David: Pjevač grupe "Maneskin". Agencije

Đorđa je za tu priliku odabrala bijelu laganu haljinu ispod koje su se nazirale njene brojne tetovaže kojima je ukrasila tijelo, a Damiano je nosio dvobojno odijelo i majicu s likom Britni Spirs (Britney Spears), odnosno njenom fotografijom iz 2007. godine nakon što je doživjela mentalni slom.

Djevojka zgodnog Damiana također je dobro poznata italijanskoj javnosti i na Instagramu je prati više od 177 hiljada ljudi. Posebno im se sviđaju njene mnogobrojne tetovaže i seksi fotografije koje često objavljuje. Đorđa je bila velika podrška svom dragom i njegovom bendu na Eurosongu te je pozivala svoje pratiove na Instagramu da glasaju za "Maneskin", a nije skrivala ni svoje oduševljenje pobjedom Italije na muzičkom takmičenju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.