IMALA TUMOR NA MOZGU

Omiljena plesačica i model iz kultnog spota preminula u 39. godini

Bila je slavna po nizu spotova u kojima je glumila i plesala, a najpoznatiji je Nelijev "Hot in Here" iz 2002. godine

Pasha Bleasdell umrla od posljedica tumora na mozgu. Printscreen

A. Č.

8.6.2022

Reperi i hiphoperi opraštaju se od modela, plesačice i glumice Pashe Bleasdell (38), koja je umrla od posljedica tumora na mozgu. 

Bila je slavna po nizu spotova u kojima je glumila i plesala, a najpoznatiji je Nelijev "Hot in Here" iz 2002. godine, koji je s godinama dobio kultni status.

Director X, kanadski reditelj koji je često sarađivao s preminulom Bleasdell, objavio je posvetu prijateljici i suradnici.

- Ako ste 2000-ih snimili spotove ili ste ih gledali, znate Pashu - napisao je Director X koji je snimio stotinjak spotova i surađivao s Rianom, Nelijem i mnogim drugim facama 

Upoznali smo se na snimanju za Donela Džonsa. Od tada smo milion puta radili zajedno, a još više smo se družili. Bila je sjajna osoba, vrlo cool. Nikad nije dramatizirala. Eto, nikad ne znaš kada ćeš nekoga vidjeti posljednji put - objavio je Director X.

Inače, spot "Hot in Herre" bio je Nelijev prvi broj jedan na Bilboardovoj listi, a video je sakupio 169 miliona pregleda na YouTubeu.

Pashin pomalo razuzdani, seksi ples mnogi su kopirali, a podjednako tako i njezin odjevni stil i frizuru.

Osim u videima, imala je manje uloge u filmovima "Pimp" i "Gimme the Light" s 50 Centom i Seanom Paulom. Svoju tugu zbog preranog odlaska "video vixen", na društvenim su mrežama izrazili i Busta Rhymes i Pusha T, te glumac Terrence Howard.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.