ISKRENO

Snežana Sneki o ostvarenju kao majka: Nema suza, idemo dalje

U braku je bila jednom, od 2002. do 2009. godine, sa Radomirom Stojanovićem

Sneki: Morate da budete jaki. Instagram

E. A.

14.1.2023

Snežana Babić Sneki u oktobru je proslavila 55. rođendan, a mnogi se slažu da zgodnoj pjevačici godine idu u prilog.

U braku je bila jednom, od 2002. do 2009. godine, sa Radomirom Stojanovićem, njemačkim biznismenom. Dok je ta zajednica trajala živjela je u Hamburgu, a muziku je stavila u drugi plan.

O bivšem mužu, kao i o razvodu, kasnije je progovorila tek po koju riječ.

− Nije to osećaj kojim čovjek može da bude zadovoljan, ali je nešto što morate da prevaziđete. Morate da budete jaki i da vjerujete u sebe. Ja sam to uspjela da prevaziđem zahvaljujući publici, mojoj muzici i pjesmi.

Iako se nije ostvarila kao majka, Sneki nikada nije krila koliko voli djecu, pa im na svojim koncertima redovno ostavi mjesta u prvim redovima, a često ih ponudi i slatkišima.

O tome je, između ostalog, pričala u emisiji "Sceniranje", na televiziji "Kurir". Odgovarajući na pitanje voditeljke da li za nečim žali, koje je aludiralo na činjenicu da nema djecu, Snežana Babić je odgovorila da nema potrebe da se za bilo čim žali.

− Ni za čim ne žalim. Da je trebalo da se desi, desilo bi se. To bi ujedno bio moj savjet svim ljudima, ako sam uopšte akreditovana za to: sve što treba da vam se desi, desiće se. Nema suza, idemo dalje - navela je Sneki.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.