KREATIVNI PROJEKAT

U Domu mladih razvoj nove alternativne muzičke i kulturne scene u Sarajevu

Organizatori pozivaju zainteresovane da prijave svoj umjetnički i kreativni sadržaj

Organizatori pozivaju zainteresovane da prijave svoj umjetnički i kreativni sadržaj. Facebook

N. A

15.1.2023

Novi projekat "Alternativni centar" koji će se realizovati u Amfiteatru Doma mladih Skenderija poziva kreativce da prezentiraju svoje radove, a u cilju razvoja nove alternativne muzičke i kulturne scene u Sarajevu.

"Alternativni centar" je projekat u kojem zainteresirani afirmirani i neafirmirani umjetnici prezentiraju svoje kreativno stvaralaštvo iz područja različitih izvođačkih umjetnosti.

Organizatori pozivaju zainteresovane da prijave svoj umjetnički i kreativni sadržaj i učestvuju na Alternativnoj sceni, u Amfiteatru Doma mladih Skenderija, počev od februara 2023. godine.

- Pozivamo sve mlade iz kulturnog i kreativnog stvaralaštva, sve autorske muzičke grupe, stand-up komičare i ostale umjetnike da nam se pridruže u našem velikom projektu razvoja nove alternativne muzičke i kulturne scene u Sarajevu - navode u objavi na Facebooku.

- Vaše je samo da nam pošaljete kratku biografiju, link na kojem možemo čuti ili vidjeti vaše autorske radove ili demo snimke, portfolio ili fotografije radova kao i ostale detalje. Vaše prijave možete poslati na e-mail: [email protected], a sve dodatne informacije možete dobiti na broj: 033 211 016 - navodi se u nastavku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.