GENERALNI PARTNER

Halid Bešlić i Telemach BH potpisali su sponzorski ugovor

Koncert će se održati 11. marta 2023. u sarajevskoj Zetri

Halid Bešlić. Telemach

N. A.

9.2.2023

Halid Bešlić i Telemach BH potpisali su sponzorski ugovor kojim je ozvaničena saradnja sa našom najvećom muzičkom zvijezdom narodne muzike. Koncert čiji je Telemach BH generalni partner, će se održati 11. marta 2023. u sarajevskoj Zetri, nakon gotovo 15 godina.

Bez sumnje, i za ovaj koncert, kao i za sve druge Halidove koncerte, će se tražiti karta više, a Telemach BH će se potruditi da kroz različite aktivnosti u narednom periodu podrži pripreme i realizaciju koncerta, te omogući korisnicima svojih usluga da uživaju u Halidovoj muzici. 

- Halid je zaista muzička legenda, ne samo na području Bosne i Hercegovine, već cijelog regiona. Vjerujemo da veliki broj naših korisnika uživa u njegovim hitovima, te nam je to bio glavni motiv da se uključimo u ovaj projekat i podržimo realizaciju koncerta. Naravno, potrudit ćemo se i da naši korisnici dobiju dodatne pogodnosti kada je u pitanju ovaj koncert - istakao je Admir Drinić, CEO Telemach BH.

Halid Bešlić. Telemach

Ovu saradnju prokomentarisao je i sam Bešlić.

- Raja iz Telemacha je zaista super, dogovorili smo saradnju veoma brzo. Meni je drago što nakon gotovo 15 godina ponovo nastupam u Zetri. Svim posjetiocima obećavam odličan provod, kao i uvijek - izjavio je pjevač.

Dugo očekivani koncert Halida Bešlića, ima i veliki turistički značaj, jer on bez problema puni najveće dvorane i stadione. Ovaj sarajevski spektakl ima posebnu draž, jer je to grad u kojem Halid živi i kojem je posvetio nekoliko pjesama, među kojima su dva najveća hita "Miljacka" i "Sarajevo, grade moj".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.