NIJE ŠTEDIO RIJEČI

Tramp o Rihanninom nastupu: Najgori do sada

Sve je loše i nema talenta, poručio je Tramp

Tramp: Rihanna nema talenta. Twitter

A. O.

13.2.2023

Bivši američki predsjednik Donald Tramp (Trump) izrazio je mišljenje o ovogodišnjem Super Bowlu i o Rihaninom (Rihanninom) nastupu.

Čini se kako on nije oduševljen.

Mnogo prije nego što je Rihanna izašla na scenu na stadionu State Farm u Arizoni, njen odnos s bivšim američkim predsjednikom nije bio sjajan.

Tramp je prije nekoliko dana na svojoj društvenoj mreži Truth Social poručio da bez njenog „stiliste“ Rihanna ne bi bila ništa.

- Sve je loše i nema talenta – kazao je on.


Potom, nakon njenog nastupa koji se desio tokom poluvremena na 57. Super Bowlu ponovo se oglasio na spomenutoj društvenoj mreži uz prilično oštre kritike.

- Epski neuspjeh: Rihanna je imala, bez sumnje, najgori show na poluvremenu u historiji Super Bowla. I to nakon što je uvrijedila daleko više od polovine naše nacije, koja je već u ozbiljnom padu, svojim pogrdnim i uvredljivim jezikom – poručio je Tramp.


Objava Trampa na društvenim mrežama. Printscreen

"Gdje si bila", "Rihanna ima toliko predobrih pjesama", "Nevjerovatan nastup", "Cijela lista pjesama je savršena", "Sjaji kao dijamant", "Veliko poštovanje za Rihannin nastup večeras", bili su samo neki od komentara ljudi koji su hvalili slavnu pjevačicu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.