IMAO INFARKT U BEOGRADU

Životna drama pjevača Adisa Škalje: Pola sata ga dijelilo od smrti, a onda su mu ukrali opremu od 30.000 KM!

Trenutno sam kod svojih roditelja u Zenici, kaže Adis Škaljo

Adis Škaljo. Instagram

20.2.2023

Pjevač Adis Škaljo prije nekoliko dana je dobio srčani udar neposredno pred nastup u Beogradu. Nekoliko dana nakon toga dogodila mu se nova neprijatnost kada je u Sarajevu ukradena muzička oprema u vrijednosti između 30.000 i 40.000 maraka. Škaljo je za portal „Avaza“ govorio o tim nemilim događajima.

- Trenutno sam kod svojih roditelja u Zenici. Bio sam u velikoj životnoj opasnosti, da nisam došao u roku pola sata i da sam otišao na nastup kao što sam i planirao, vjerovatno bi podlegao - rekao je Škaljo za „Avaz“.

Nakon što su se malo smirili zdravstveni problemi, Škaljo je doživio novu neprijatnost kada mu je u Sarajevu ukradena muzička oprema.

- Kada čovjek prođe kroz ovaj prvi dio, ozbiljan, onda ovaj drugi dio koji se zove materijalni, nije me toliko šokirao. U jednom momentu sam rekao samo da mi je znati šta je treće. Nisam bio u Sarajevu, i nisam bio u stanju da pomognem svojim momcima iz benda kada su sve to prolazili. Ali to će se sigurno i naći jer je to jako rijetka oprema i ne koristi se ona svuda. Već imamo neke informacije i sigurno će se naći oprema.

Istakao je da je njegova najveća podrška bila upravo njegova supruga Alma, koja je kako kaže pjevač sve preuzela na sebe na on bude dobro. Pored supruge znači mu podrška njhovih roditelja i prijatelja.

Na pitanje da li jedva čega da se vrati nastupima i kada bi se mogao očekivati povratak, Škaljo je rekoa da bi odma večeras otišao raditi mu je trenutno zabranjeno.

- Rekli su mi da 5 ili 6 sedmica moram da odmaram, volim da plešem i da se zezam i trošim više energije nego bilo ko drugi na nastupima, tako da su mi sada zabranili da nastupam – zaključio je Škaljo za „Avaz“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.