POP DIVA

Jelena Karleuša trebala da predstavlja Sloveniju na Evroviziji

Kako prenose srbijanski mediji, pjevačica je tada istakla da je pametno što je odustala,

Kareluša: Pjesma La Bomba je duet s Pablo Vitarom. Instagram

E. A.

4.3.2023

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša je prije dvije godine imala namjeru da bude dio najvećeg evropskog muzičkog takmičenja. - Evrovizije.

Jelena je 2020. godine imala želju da predstavlja, ni manje ni više, nego Sloveniju na ovom takmičenju, jer ima pasoš ove države, međutim zbog tehničkih problema u tome nije uspjela.

- Imam slovenački pasoš! Pored srpskog, imam i njihovo državljanstvo, pa mogu da predstavljam i Sloveniju na Evroviziji. Moja baka po majci je bila Slovenka, zato imam njihov pasoš. Dobila sam poziv od slovenačkih organizatora da ih predstavljam na Evroviziji. Pjesma "La bomba" je ciljano rađena za Evroviziju. Kao specijalni gost na bini sa mnom je trebalo da se pojavi i Pablo Vitar. On je trebalo da bude naš kec iz rukava - prisjetila se sada tog perioda i dodala da su se na kraju stvari iskomplikovale.

Kako prenose srbijanski mediji, pjevačica je tada istakla da je pametno što je odustala, jer je te godine izbila i pandemija koronavirusa.

Nakon toga na društvenim mrežama Jelena je objavila jedan dio pjesme La Bomba, koju će fanovi moći da poslušaju na njenom novom albumu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.