NOVI SKANDAL

Unuka bivšeg direktora RTS-a nastupala dvaput na Beoviziji

Međutim, nakon finalne večeri počeli su "isplivavati" skandali i neregularnosti takmičenja koje organizira Radio-televizija Srbije

Nadia: Učestvovala na Beoviziji. Screenshot

E. A.

5.3.2023

Finale "Pesme za Evroviziju", takmičenje poznatije kao "Beovizija", održano je sinoć, a pobjedu je odnio Luka Black.

Međutim, nakon finalne večeri počeli su "isplivavati" skandali i neregularnosti takmičenja koje organizira Radio-televizija Srbije (RTS).

Gledaocima je najviše pažnje privukao dupli nastup mlade pjevačice Nađe Terzić Nadie koja je dva puta izvela pjesmu "Devojka tvog dečka". Naime, pjevačica je nakon svog regularnog nastupa na sceni pojavila još jednom po završetku nastupa svih takmičara te još jednom izvela svoju numeru. Kao razlog njenog duplog nastupa navedene su tehničke greške.

Organizatori su odlučili da Nadia ponovo pjeva na sceni kako bi je publika vidjela i čula još jednom bez smetnji. Zanimljivo je kako je Nadia unuka nekadašnjeg direktora PGP RTS-a Stanka Terzića. Također, simptomatično je i to da se tehnička greška desila samo jednom učesniku i to unuci bivšeg direktora RTS-a.

Nakon što se ova informacija pročula u javnosti, mnogi su na društvenim mrežama komentirali da je Nadia izborila veliko finale samo zbog toga što je nečija unuka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.