SASVIM ISKRENO

Pjevačica Milica Pavlović za "Avaz": Da se razumijemo, ja uvijek rizikujem

Ima pjesama koje su posvećene nekom osjećanju i nekome…, ali neću da se odam

Pavlović: Objavila novi album naziva „Lav“ - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

23.6.2023

Milica Pavlović je u Beogradu održala promociju za novinare svog petog studijskog albuma naziva „Lav“, dan nakon što je sada već tradicionalno druženje povodom izlaska CD-a organizovala za svoje prijatelje, kolege i poslovne saradnike.

- Veliko mi je zadovoljstvo što se viđamo samo lijepim povodima. Sada je to moj novi studijski abum i nadam se da ste ga preslušali i da vam se sviđaju bar tri pjesme. Bar tri… – rekla je Milica na početku susreta s novinarima.

Seksepilna pjevačica iz Srbije je potom za „Dnevni avaz“ govorila i o drugim veoma zanimljivim temama - kako o novim pjesmama, tako i o svojim kolegama i koncertu koji je zakazala za 23. decembar u Štark areni u Beogradu.

Sretna sam žena

Ovaj album dolazi tek godinu poslije prošlog. Je li to rizičan potez ili provjereno dobar korak?

- Ja, da se razumijemo, uvijek rizikujem. Bez rizika smatram da ništa u životu ne možeš ni napraviti. A, ja sam negdje od samog starta izbacivala albume, nisam nikad sebi dozvoljavla da se taj međuperiod između njih oduži.

Ako sebe smatraš izvođačem vrijednim toga, da imaš svoje press konferencije, da budeš u najgledanijim emisijama, dobijaš termine na televizijama s nacionalnom frekvencijom, i tako još mnoge stvari, onda zaista smatram da moraš publici na određeni period ponuditi albume. Sad, da li je to na godinu i da li sam jednostavno luda u vezi s tim, ostavljam drugima da presude.

Kome je posvećena jedna od novih pjesama – „Na Zemlji Bog“?

- Ovo je ozbiljno pitanje… Ima pjesama koje su posvećene nekom osjećanju, i nekome…, ali neću da se odam.

Jeste li zadovoljni druženjem koje ste organizovali za kolege i prijatelje povodom izlaska albuma?

- Svakako da jesam, lijepo smo to proslavili… S tim u vezi, mogu da kažem da sam zaista sretna žena, što sam okružena dobrim, pravim ljudima koji cijene red, rad i disciplinu i onda se zajedno podržavamo, volimo i stvaramo neke lijepe stvari.

Planirali ste koncert u beogradskoj Areni za 23. decembar i za samo prva 24 sata od početka prodaje karata prodato je 20 posto kapaciteta Arene?

- Raduje me ta informacija da su karte krenule lijepo da se prodaju. Mnogo sam sretna zbog toga.

Uvod i zaključak

Šta možemo očekivati u Areni, znate li već kako će taj koncert izgledati?

- Ja sam već pred svoj prvi solistički koncert u Čairu „Kraljica Juga“, rekla da taj koncert neće imati nikakvih sličnosti s koncertom koji će se desiti u Areni. Koncert u Areni, na kraju, nosit će naziv „Lav“, kao i ovaj album, tako da mogu samo poručiti – spremite se za „Lava“! Ono što mogu da obećam jeste da sve što najbolje znam i umijem u datom momentu ja ću to pružiti publici.

Znaju li se, možda, već gosti na koncertu u Štark areni?

- To nisam unaprijed rekla ni za Čair, neću ni za Arenu. Svakako moja publika zna da ja jako razmišljam o tome da taj sadržaj ima uvod, razradu i zaključak i vjerujte da, pogotovo ovako rano, nema potrebe da saopštim imena gostiju. A, bit će ih.

Karleuša i ja imamo svoje tajne

Jelena Karleuša je u objavi na Instagramu napisala: „Mi imamo neke tajne“. Kakve su to tajne između Jelene i Vas?

- Imamo mi mnogo tajni, sačekajte, otkrivat ćemo vam jednu po jednu, samo da se odlučimo na to… Meni je drago da je ona bila na mom događaju, da je pored nje bilo još mojih dragih kolega, standardno su tu Sale Matić, Ana Bekuta i Cobi, s kojim imam duet.

Moram da istaknem da je Cobi ostao do kraja, do četiri-pet ujutro, i baš se dobro družio s ostalim mojim prijateljima. A, bio je već i na mom rođendanu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.