MUZIČKA ZVIJEZDA

Lepa Brena ekskluzivno za „Avaz“: Koncert u Sarajevu u planu za narednu godinu

Mi ništa ne objavljujemo bez potisanog ugovora

Lepa Brena. Instagram

25.7.2023

Dok Lepa Brena (62) sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem (60) krstari Jadranom na njihovoj luksuznoj jahti, u Sarajevu se u muzičkim kuloarima može čuti kako ova zvijezda za narednu godinu, tačnije u apilu 2024. godine, planira koncert u bh. prijestonici.

Krcata dvorana

Ipak, niko nije imao njenu potvrdu. Lepa Brena je jučer ekskluzivno o mogućem koncertu u Sarajevu za „Dnevni avaz“ rekla:

- Imamo u planu za sljedeću godinu, ali mi ništa ne objavljujemo bez potisanog ugovora.


Gala zabava

Također je dodala:

- Baš sam poželjela Sarajevo.

Posljednji veliki koncert u glavnom gradu Bosne i Hercegovine Brena je imala prije 14 godina. Tada je Olimpijska dvorana Zetra pucala po svim šavovima, a ekskluzivni mini koncert je neprikosnovena muzička zvijezda imala 2016. godine, također u Zetri, na spektaklu "Expressija“, na proslavi 25. rođendana Grupacije „Avaz`` i 800. broja magazina „Express“.

Godinu kasnije, izvela je nekoliko numera i na gala zabavi Grupacije “Avaz” naziva “Azra Silver Night“.

Nisam se umorila...

Lepa Brena prije nekoliko mjeseci dala je intervju za „Dnevni avaz“ u kojem smo je pitali da li se umori od toga da bude Lepa Brena i da li poželi biti jednostavno samo Fahreta.

- Nikad se nisam umorila ni od Brene, a ni od Fahrete, zato što imam fantastičan balans. Na sceni sam Lepa Brena, a onog trenutka kada skinem svoju pjevačku garderobu, šminku..., Lepa Brena je na odmoru. Nas dvije se dobro smjenjujemo. Ja sam od 24 sata možda tri-četiri Lepa Brena, a ovo ostalo sam samo ja, obična, iskrena i nježna žena.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.