ESTRADA I POLITIKA

Sukob pjevačice i narodne poslanice: Seka Aleksić oštro osudila postupak Ivane Parlić

Dragi muškarci, nekad su sve brige svijeta, zemlje i porodice bile na vašim plećima, napisala je Parlić

Aleksić: Stala u zaštitu TikTokeru i pjevaču. Instagram

E. A.

1.8.2023

Folk pjevačica Seka Aleksić stala je u odbranu mladog pjevača Fillarija, koji je bio na meti Narodne poslanice u Parlamentu Srbije, Ivane Parlić.

Naime, Ivana je na Twiteru prokomentirala video u kom pjevač objašnjava kako se pravilno nanosi korektor na lice, ali nije imala tako lijepe riječi.

- Dragi muškarci, nekad su sve brige svijeta, zemlje i porodice bile na vašim plećima. Danas, sudeći po najezdi reklama u kojima se muški pol šminka, kad nađete pravu nijansu korektora, riješili ste glavnu stvar. Još ako nađete i pravi sjaj za napumpana usta, bog da vas vidi - navela je Parlićeva.

Prepiska pjevačice i narodne poslanice. Twitter

Ubrzo je usljedio i odgovor Seke Aleksić.

- Draga poslanice, vi primate platu od građana Srbije, jako je ružno da nekoga na ovaj način omalovažavate. Komentarisanje klipova po društvenim mrežama više se očekuje od klinaca, a od jedne poslanice najmanje. Zar za vas ne bi trebalo da svi građani budu jednaki?! A, moje tople preporuke su da pogledate neki njegov tutorijal, verujte mi, treba vam. Cmok - napisala je pjevačica.

A nakon što su brojni korisnici dali podršku Seki, ponovo se oglasila i Ivana.

- Razumijem vaš poriv, ali mislim da niste razumijeli. Iskreno, razumijem i ovo prostačko poentiranje. Čak i ne zamjeram. Sve najbolje - napisala je Ivana Parlić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.