U SKLOPU SFF-A

Sarajevo noću: Evo gdje se večeras možete provesti

Dženan Lončarević će u 21 sat održati koncert na Centralnom trgu Ilidža, a ulaz je slobodan

Noćni život Sarajeva. Foto: Nidal Šaljić

Ekipa "Dnevnog avaza"

12.8.2023

Večeras je najavljeno nekoliko muzičkih događaja u Sarajevu. 

Na Music Zoneu, koji se održava na platou ispred zgrade Ambasade Republike Grčke, večeras pjeva hrvatski bend Psihomodo pop. Koncert počinje u 23 sata. Ulaznice po simboličnoj cijeni od 10 KM pronađite na servisu Kupi Kartu ili na ulazu.

St. Louis band, čiji je frontmen Marko Louis, nastupa na Kinđetovom mostu u 23:30. Prije njih će nastupiti DJ-ica Medina Mex. Ulaznice koštaju 10 KM, a možete ih nabaviti na Kupi Kartu.

Amifteatar Doma mladih večeras je rezervisan za event Billain Summons - Episode 5: Drop Sensei. Publiku će zabavljati Billain, Sowa i Nadja Si. Nastupi počinju u 23.30. Ulaznice možete kupiti na platou Centra Skenderija i na Entrio.ba.

U Heineken Summer Loungeu na Skenderiji nastupe će održati Matinee DJ-evi Alain i Coem. Počinju u 21 sat, a više informacije o rezervacijama pronađite na Facebooku i Instagramu.

Dženan Lončarević će u 21 sat održati koncert na Centralnom trgu Ilidža, a ulaz je slobodan. Festival Sarajevo Sevdah Soiree u 20:30 otvara bend Divanhana. Ulaznice po cijeni od 40 KM možete kupiti na kupikartu.ba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.