NAKON SJAJNOG KONCERTA

Dino Jelusić: Jedva čekam da se vratim u Mostar!

Oduševio izvodeći pjesme Fredija Merkurija

Sa koncerta u Mostaru. Društvene mreže

L. S. R.

27.8.2023

Simfonijski rok spektakl "Queen Tribute: Bohemian Rock Symphony" s Dinom Jelusićem u petak navečer je na mostarskom stadionu Kantarevac oduševio publiku-

- Bilo je sjajno! Uživao sam s mostarskom publikom, energija je bila na vrhuncu! Jedva čekam da se vratim u Mostar, u bilo kojem sastavu -  poručio je  Dino Jelusić, trenutno jedan od najtraženijih hard rok pjevača u svijetu. 

Fenomenalni hrvatski muzičar, inače član "Whitesnakea" i "Trans-Siberian Orchestra", ali i sve uspješnijeg vlastitog benda "Jelusick", oduševio je u ulozi  Fredija Merkurija (Freddie Mercury).

Sa koncerta u Mostaru. Društvene mreže

Dino je sve pjesme interpretirao u svom stilu, a koliko je uistinu popularan pokazali su brojni fanovi koji su na koncert došli samo da bi slušali Jelusića i uživali u njegovom moćnom rokerskom vokalu.

Iza vrhunskih aranžmana svih hitova grupe Queen koji su izvedeni na koncertu stoji umjetnički voditelj i autor projekta Igor Tatarević, a za cilj su imali dočarati kompletnu zvučnu sliku studijskih zapisa "Queena", u svojoj originalnoj, virtuoznoj ljepoti i harmonijskoj raskoši.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.