OTVORILA DUŠU

Pjevačica o vezama sa starijim muškarcima: Bilo je odvratno

Upozorila je djevojke da budu oprezne sa starijim muškarcima

Demi Lovato. Instagram

D. R.

12.9.2023

Pjevačica Demi Lovato otkrila je da njena veza s momkom Džordanom (Jordanom) Lutesom dobro napreduje nakon što je riješila svoje probleme zbog kojih su je isključivo privlačili dosta stariji muškarci. Svoje prošle veze sa starijim muškarcima opisala je kao odvratne, javlja Page Six.

Pjevačica, koja je prije bila u vezi s Vilmerom Valderamom (Wilmerom Valderramom) unatoč njihovoj 13-godišnjoj razlici u godinama, gostovala je u "The Howard Stern Showu", gdje je otkrila da više nema tih problema i da je sad u zdravoj vezi. Nada se da će se jednog dana vjenčati i imati djecu.

- Sada sam s partnerom koji je mojih godina. Kada se sada osvrnem na prošlost i moje izlaske s dosta starijim muškarcima, pomislim kako je to bilo odvratno - ispričala je pa dodala:

Nestvarna privlačnost

"Postoji to partnerstvo u kojem prevladava magnetska privlačnost i taj način na koji se zajedno smijemo... Non stop je tako. Mislim da ako ste pronašli nekoga uz koga se osjećate sigurno, ko vas toliko privlači, s kim se neprestano smijete, to je formula za stvarno sjajnu vezu." 

Lovato se prvi put povezala s kanadskim umjetnikom, koji je koautor više pjesama na njenom albumu "Holy Fvck", dok je prošle godine radila na novoj muzici. Prije njega povezivali su je s nekoliko starijih muškaraca, uključujući i spomenutog Valderamu.

S njim je vezu započela 2010. godine. Ona i 43-godišnji glumac bili su zajedno, s prekidima i mirenjima, punih šest godina. Upoznali su se kad je njoj bilo 17 godina, no nisu potvrdili vezu sve dok nije napunila 18 godina. On je tada imao 29 godina.

Upozorila djevojke da budu oprezne

Otprilike šest godina nakon njihovog prekida Lovato je objavila pjesmu 29, za koju su fanovi sumnjali da je posvećena Valderami. Iako nikad nije potvrdila te glasine, upozorila je djevojke da budu oprezne sa starijim muškarcima.

- Ako ste mlada djevojka i mislite da je seksi ili zabavno hodati sa starijim muškarcima, znajte da to nije ok ako niste punoljetne. Mislim da ponekad javnosti treba reći pravu istinu te sam iz tog razloga odlučila objaviti ovu pjesmu - rekla je u jednom intervjuu iz avgusta 2022.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.