ZVEZDE GRANDA

Marija Šerifović raspalila po takmičarima: "Ko ne zna da pjeva neka se zaposli u pekari"

Otkrila je da će se prvo obradovati kolegama iz žirija koje nije vidjela preko ljeta

Marija Šerifović stigla na snimanje nove sezone "Zvezda Granda". Pixsell/ATA Images/Antonio Ahel

D. R.

14.9.2023

Pjevačica Marija Šerifović, koja je godinama unazad i članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", otkrila je da će u novoj sezoni imati oštriji kriterijum kada su kandidati u pitanju.

Ona je novinarima otkrila da će se prvo obradovati kolegama iz žirija koje nije vidjela preko ljeta, nakon čega će krenuti agonija.

- Prvih 60 minuta će mi prijati druženje sa njima, onda kreće agonija. Trudim se da budem objektivna, a što sam starija sve u neku težu i težu babu rastem. Generalno sam umorna zbog svega što slušam, čemu se sve pridaje pažnja, to me užasava, nije zdravo - rekla je Marija, a potom otkrila da u novoj sezoni takmičenja takmičari neće lako prolaziti u drugi krug.

"U ovoj zemlji svi hoće da pjevaju, pa ako ne znaš da pjevaš idi uči neku školu, zaposli se u pekari... Prije smo ih puštali, kao ma hajde... Šta 'ajde? Ako ne znaš da pjevaš, nemoj da nas maltretiraš. Meni je to stvarno nevjerovatno. Šta je tu toliko interesantno, valjda ta brza popularnost, želja da svi budu u medijima, to sve ode bestraga".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.