UŽIVA U HERCEGOVINI

Goca Tržan danas s mužem stigla u Mostar: Volim ovaj grad

Koncert 19. oktobra u Mostaru u prostoru HD Herceg Stjepan Kosača

Goca Tržan sa saradnicima. Ivan Marinčić

20.9.2023

Goca Tržan stigla je u pratnji supruga Radomira Novakovića danas u Mostar, gdje je održala press konferenciju na kojoj je najavila svoj solistički koncert koji će se održati 19. oktobra u Mostaru, u prostoru HD Herceg Stjepan Kosača.

Povratak nakon 6 godina

- Mostar ima vrlo specifičnu energiju i vrlo specifičan temperament po kojem smo bliski. Volim ovaj grad i da znate, spremam vam odličnu svirku -  istaknula je Goca Tržan koja se u Mostar vraća nakon punih šest godina.

Uz najavu mostarskog koncerta, Goca je na današnjoj konferenciji za medije ekskluzivno najavila i svoj koncert u Tuzli, koji će se održati 21.oktobra., u Bosanskom kulturnom centru.

Ulaznice za koncert u Tuzli upravo su danas puštene u prodaju u sistemu Entrio.ba, a uz najavu koncerata u Mostaru i Tuzli, Goca se danas osvrnula i na svoj koncert koji je održala u Domu mladih u Sarajevu, u junu.

Goca Tržan. Ivan Marinčić

Koncert za pamćenje

- To je bio fenomenalan koncert, za mene koncert za pamćenje. Ako ste bili u Domu mladih i doživjeli tu energiju, e baš s takvom energijom i punim srcem stižem u oktobru u Mostar i Tuzlu - rekla je Goca, od koje su se predstavnici medija danas teško rastali. 

Uvijek pozitivna, nasmijana i otvorena, Goca ih je sve osvojila na prvu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.