SVE SU KRIVE ŽENE

Daniel Popović tvrdi: Čola je bio ljubomoran na mene

Naime, iako o sebi nikad nije mislio da je plejboj, koji juri i kojeg jure “komadi”, u javnosti je važilo mišljenje da je on poput Čole

Daniel Popović. Foto: Sandra Simunovic/Pixsell

Dž. H. M.

23.9.2023

U novoj epizodi emisije “Ispovijesti” dušu je otvorio ex-yu pjevač Daniel Popović.

Povodom pola vijeka profesionalne karijere i 40 godina od velikog uspjeha evrovizijske pjesme “Džuli”, pjevač Daniel Popović, za kojim su žene širom tadašnje Jugoslavije sjekle vene, otkriva da je svojevremeno Zdravko Čolić bio ljubomoran na njega zbog žena.

Naime, iako o sebi nikad nije mislio da je plejboj, koji juri i kojeg jure “komadi”, u javnosti je važilo mišljenje da je on poput Zdravka Čolića.

Zdravko Čolić. Instagram

- Nisam baš kao Čola, on je ikona. Moja tadašnja vjerenica se slikala s njim, pokazala mi pregršt slika, ja nisam reagovao, rekao sam OK. Kasnije se desilo da zove mene Čola i pita me: “Čuj, Daniel, je l’ kod tebe bila Elizabeta”, tad je bio s nekom Elizabetom iz Rijeke, moja žena je imala manekensku agenciju, mnoge su dolazile kod nje tada, ja mu kažem: “Bila je ona u mojoj kući, ali ne znam koja je od njih Elizabeta.” On se uplašio, hoću reći, ja njega nisam zvao kad se slikao s mojom vjerenicom, ali on mene jeste – objasnio je Daniel.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.