ZARAZNA ENERGIJA

Željko Bebek o porocima: Nikad se nisam odao drogi

U jednom važnom trenutku odbacio sam nikotin jer nam se rodio sin Zvonimir - kazao je Bebek

Željko Bebek. Instagram

Dž. H. M.

2.10.2023

Željko Bebek je u intervjuu, koji je dao za Story.hr, između ostalog, govorio o 34 godini mlađoj supruzi. Upoznali su se kad je ona imala 18, a on 52 godine.

- Ružica? Ima jedna pjesma, meni najljepša… Govori o svim segmentima našeg života koji su posloženi kao Rubikova kocka. Treba biti sretan i doživjeti taj spoj s nekim koga čekaš cijeli život. Da se ne uvrijede one koje su sa mnom bile nekad, ali za svakog postoji negdje ona idealna osoba, jer ko vjeruje, ko se nada, čeka, taj je nađe… - rekao je Bebek.

Kada su se prvi put sreli, znao je da se od nje ne želi rastati.

- Bio sam svjestan da će okolina možda negativno utjecati na nju zbog velike razlike u godinama. Čak mislim da ona o tome nije ni razmišljala. Ružica je prva osoba za koju sam mogao reći da mi muzika u odnosu na nju nije na prvo mjestu - ispričao je.

U intervjuu je otkrio i tajnu svoje vitalnosti i zarazne energije.

- Nikad se nisam odavao stvarima koje bi me ugrožavale. Dakle, droga nikad! Bavio sam se gimnastikom, skijanjem i nikad nisam previše spavao. Dovoljno mi je šest sati sna. U jednom važnom trenutku odbacio sam nikotin jer nam se rodio Zvonimir. To se odrazilo na opću vitalnost. Što se alkohola tiče, volim popiti čašicu rakije ili vina za ručak, a poslije koncerta Jack Daniel’s s puno leda, tome sam vjeran oduvijek - naveo je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.