ZVEZDE GRANDA

Mili i Bosanac u žestokom okršaju, pale teške prozivke: "Tvoj mali mozak ne može to da shvati"

Kako je Samed prije nekoliko godina bio kod Bosanca u timu, stari mentor ga je nagradio svojim glasom

Samed Dželo i Omar Džaferoski. Grand Online

Dž. H. M.

4.11.2023

Samed Dželo i Omar Džaferoski imali su čast da otvore večerašnju emisiju "Zvezde Granda", a tokom komentarisanja Mili i Bosanac u žestokom okršaju razmijenili su teške prozivke.

Iako su se oba takmičara pokazala odlično na sceni, žiri je dao prednost Omaru sa 4:3, a Saša Popović je odmah izjednačio rezultat.

Prešao igricu

Prvi je riječ dobio Mili koga je Džaferoski oduševio.

– Omare, savršen si i energija i pjevanje. Ja jedino što bih ti savjetovao možda dobro, možda loše, ovu igricu si prešao. Gledaj, Toše je razvaljivao narodnjake, treba da se širiš ka narodnoj muzici i da imaš strašnu budućnost– poručio mu je Milić

Kako je Samed prije nekoliko godina bio kod Bosanca u timu, stari mentor ga je nagradio svojim glasom.

– Što bi Đole rekao ja sam samo glasao zato što je novi bio je kod mene i to je polu poslovna varijanta, ali stvarno je drugi kandidat bio odličan prelijepa boja glasa, prelijepa interpretacija, više mi se svidjela druga pjesma, ali ti si to lijepo iznio – rekao Stojković nakon čega su Mili i Bosanac u žestokom okršaju odmjerili snage.

Iako je Bosanac pokušao da se ne odazova na ovu konstataciju Saša Popović ga je pristisnuo da odgovori na Milijevo pitanje.

– Stavio je kapu to lijepo mu stoji priznajem i žao mi je što nema kosu jer ventilator duva pa ovo malo mozga bi spržilo. Ja sam dao objašnjenje ali tvoj malo mozak ne može to da shvati – u svom stilu je odgovorio Stojković.

Mili i Bosanac. Grand Online

Marija je pohvalila oba kandidata za sjajne nastupe, dok je svoju podršku Omaru opravdala njegovom ubjedljivošću koju je pokazao.

Riječi hvale

Viki je za Dželu imala riječi hvale i istakla da ima fantastičnu boju glasa, što je potvrdila i Bekuta.

Podsjećamo, u prošlom krugu Đorđe je istakao koliko je ponosan što se Omar vratio u takmičenje kada mu je zamjerio jedanu stvar.

- Jako sam radostan jer sam želio da se vratiš ove sezone i sve ono što su ti rekli, to ti govorim i ja već ne znam koliko godina. Moraš da naučiš da se smješiš.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.