UVID U PRIVATAN ŽIVOT

Sergej Ćetković o djetinjstvu: Tukli su me non-stop, bio sam mnogo nestašan

Poznati pjevač razgovarao o roditeljstvu i privatnom životu

Sergej Ćetković. Instagram

N. Č.

7.11.2023

Na nedavnoj promociji novog albuma Branka Koprivice "Vidimo se posle", pjevač Sergej Ćetković je istakao važnost kvalitetne muzike, ali i otvoreno progovorio o svojoj porodici. Tokom razgovora, Ćetković je podijelio stavove o čuvanju autentičnosti u muzičkom stvaralaštvu i odnosu prema medijskom svijetu.

Izvan skandala

- Nije teško baviti se kvalitetnom muzikom. Dok je čovjek na pravom putu, pogotovo. Ja držim do sebe i do svoje muzike. Ne dozvoljavam da me vrijeme promjeni. Držim se svoga. Ne bih ništa promijenio. Držao bih se isključivo sebe i van skandala. Strogo inače vodim računa šta ću reći pred kamerama. Kada se baviš ovim poslom, to moraš imati na umu - istakao je Ćetković.

Pjevač je također podijelio rijetke uvide u privatni život, posebno kada je reč o odnosu s djecom. 

- Na djecu sam najslabiji, sigurno. One su mi Ahilova peta. Kako-kad. Iz situacije u situaciju. Ponavljao sam mnogo puta dosad, vrijeme koje nam vaspitava djecu i sve ono čime nam ih zatrpavaju je ogromna borba. Treba ih zaštiti. Teško je, ali ako osluškuješ i vodiš računa o tome, uspjet ćeš. Model po kojem sam ja vaspitavan se trudim da prenesem i na njih. Doduše, ne baš identično jer su mene tukli non-stop. Bio sam mnogo mnogo nestašan. Moje djetinjstvo je mnogo drugačije od njihovog. Njima danas telefoni oduzimaju mnogo energije. Mi smo, ipak, odrastali uz neke kvalitetnije filmove. Žao mi je što ne koriste mozak - istakao je Ćetković.

Razgovor o supruzi

- Moja supruga je tek od skoro počela da se pojavljuje u javnosti, mada je stava da se ne pojavljuje. Ja sam publici dao svoj život muzikom, trebalo bi da nešto ostavim za sebe. Uspjevam u tome već 25 godina - istakao Ćetković govoreći o supruzi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.