NE MOŽE BEZ DRAME

Sidik Šabanović posvađao Đorđa Davida i Bosanca: Bio si na državnim jaslama

Nakon pjevanja, pale su teške riječi i optužbe

Sidik Šabanović. Instagram

O. T.

25.11.2023

Nastup Sidika Šabanovića iz Visokog i Stefana Jakšića iz Rogatice izazvao je burnu polemiku kod muškog dijela žirija, a Bosanac kao Sidikov mentor nije mogao da prešuti na riječi koje je izgovorio Đorđe David.

Nakon pjevanja, pale su teške riječi i optužbe, a Mili i Bosanac su zaratili kao nikada do sada, pa je Mili optužio Bosanca da je bio na državnim jaslama, dok je Stojković rekao da su većina Milijevih pjesama obrade.

Stefan Jakšić i Sidik Šabanović. Youtube

Sidik je u ovom duelu bio bolji, pa je prošao dalje sa pet glasova, dok je Stefan osvojio dva glasa i ponovo će nastupiti u baražu.

Viki je na samom početku imala samo riječi hvale za Sidika, ali i za Stefana, dok je Đorđe dao glas prvom takmičaru, što je Bosanca isprovociralo.

- Sidik, ovo sada shvati ozbiljno, ti si ubica od pjevača i bio si dominatniji, ali kandidat broj jedan za mene ima jako lijepu boju i mislim da ima štofa, moj glas je podrška – kazao je Đole, a Bosanac se odmah nadovezao:

- Neću ni da gledam tamo ka žiriju, nema smisla, ali stvarno. Davati glas kao vjetar, a da kao Popović ne čuje, pa te neće pustiti u baražu. Ne može se svakom biti tata, nije važno da li je Sidik ili neko drugi. Tako rušiš kredibilitet svog glasanja, mislim stvarno nema smisla – odgovorio je Bosanac.

Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David. Youtube

Svađa između Bosanca i Dorđa ostišla je u drugom smjeru, pa roker nije mogao da prešuti na sve što je harmonikaš rekao.

- Ja sam samo dao podršku jer smatram da treba, rekao sam da je Sidik ubica – uzvratio je David, a Bosanac je nastvaio:

- Izvedi ga napolje, pa mu reci to, nemoj preko Sidika, preko onog koji je bolji. Ti to stalno radiš i vidjet ćeš kako ću ja od sada da dajem glasove.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.