DOBILA SVIH 7 GLASOVA

Ana Bekuta raskrinkala Antoniju Čerkez iz Širokog Brijega

Na kraju Bosanac je rekao kako je prva kandidatkinja najbolja pjevačica među frizerima dok je njegova takmičarka bila odlična

Lidija i Antonija. Grand Online

Dž. H. M.

2.12.2023

Nakon što se našla u duleu s Lidijom Graovac, Antonija Čerkez iz Širokog Brijega se sa svih sedam glasova plasirala direktno u naredni krug.

Svi članovi žirija složili su se da je bila nadmoćnija u odnosu na Lidiju koja je inače frizerka i ne bavi se pjevanjem.

Poznata kao veliki kritičar, svojim komentarom Marija Šerifović je oduševila Čerkezovu koju je pohvalila da je bila dobra.

Antonija Čerkez. Grand Online

– Neka sam dočekala da čujem nešto od Mare– s osmijehom je dodala Antonija.

Ana Bekuta je podržala Lidijin talenat, dok je za Bosančevu kandidatkinju imala pitanje.

– Lidija, vidim da se ne baviš ovim poslom, odličan početak pokazala si talenat, ali u drugoj pjesmi se nešto desilo. Ti možeš da pjevaš. Antonija, sjajna, odlična. Imam jedno važno pitanje- Jel tebe ubija tremu to što nikada ne gledaš u pravcu žirija, uvijek gledaš lijevo– pitala je Bekuta na šta je Popović dobacio kako gleda u njega i da zato dobro pjeva.

Ana Bekuta. Grand Online

- Ka Bosancu gledam, ali nisam primijetila da bježim pogledom od vas. Od Mare bježim – iskrena je bila takmičarka, a Mili se našalio kako joj treba pravi mentor i posavjetovao je da bude lošija kako bi on dobio šansu da je uzme u svoj tim.

Na kraju Bosanac je rekao kako je prva kandidatkinja najbolja pjevačica među frizerima dok je njegova takmičarka bila odlična.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.