PAMTIMO VELIKANA

Kolege se prisjetile Massima na godišnjicu smrti: "S njim su svi trenuci bili sretni"

On je bio jedna specifična osoba, ne samo pjevač koji je dovodio svoje izvedbe do savršenstva, kazala je Nina Badrić

Massimo i Nina Badrić. Jurica Galoic/PIXSELL

D. R.

23.12.2023

Prošla je godina dana od smrti velikana Massima koji je svojim stihovima ušao u srca mnogih ljudi, a na godišnjicu od njegovog preranog odlaska, kolege i prijatelji Massima Savića prisjetili su se zajedničkih trenutaka kojih će se zauvijek sjećati.

- Naše upoznavanje dogodilo se jako spontano, na Zapadnom kolodvoru. Neću to nikada zaboraviti. Početak 2000-ih, padala je kiša. Ja nikada ne nosim kišobran kada su naznake za kišu, pa tako ni toga dana. Stajao sam ispod jednog nadvožnjaka i zaustavio se auto i u njemu je sjedio i vozio ga Massimo Savić. Rekao mi je: 'Upadaj, frende.'

Nisam mogao vjerovati da je to čovjek kojeg znam s televizije i radija, da je to čovjek čiji kompletan opus znam još od Dorijana Greja (Doriana Graya) i dalje njegovu samostalnu karijeru. Već taj prvi susret je pokazao kakav je Massimo istraživač jer je znao da smo mi upravo objavili naš prvi singl, rekao mi je da mu je drago da sam u Zagrebu i odvezao me kući. To je zapravo početak našeg prijateljstva koje je samo raslo i raslo i naravno, počašćen sam činjenicom da je prihvatio neke od mojih pjesama i otpjevao ih onako životno i bogato i dao im vječnost - prisjetio se Ivan Dečak. 

Lijepih trenutaka s Massimom rado se prisjeti i Nina Badrić, piše Index.hr.

- S Massimom su svi trenuci bili sretni. On je bio jedna specifična osoba, ne samo pjevač koji je dovodio svoje izvedbe do savršenstva nego je bio genijalno zanimljiv lik. Na njega će me uvijek asocirati velika količina radosti i veselja - rekla je.

Vanna je istaknula kako se uvijek s osmijehom prisjeća Massimovog smisla za humor, a producent i klavijaturist Ivan Popeskić kao jednu od omiljenih među mnogim uspomenama istaknuo je njihovu nezaboravnu vožnju skuterom kroz Opatiju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.