ČUDNA SITUACIJA

Severina opisala nezgodu s koncerta: Mislila sam da me pas ugrizao

Očito joj je tokom plesanja ispala naušnica, ali ona nije ni primijetila

Severina. Instagram

D. R.

24.12.2023

Severina na svojim društvenim mrežama često dijeli različite zgode i nezgode sa svojih koncerata, a ovoga je puta opisala jednu situaciju koja joj se dogodila dok je izvodila svoju popularnu pjesmu Moja štikla. 

Naime, Severina je podijelila video u kojem se vidi kako pleše i pjeva na bini u bijelom kombinezonu, a iza nje se pojavljuje jedan član njenog tima te u brzini klekne kako bi spasio - naušnicu.

Pjevačica tokom izvedbe ove pjesme izvodi i izrazito zahtjevan ples, a očito joj je tokom plesanja ispala naušnica, ali ona nije ni primijetila. 

Muškarac se popeo na binu te naušnicu spasio kako pjevačica ne bi stala na nju. 

- Mislila sam da me pas ugrizao, a on je samo spašavao naušnicu od Moje štikle - napisala je pjevačica u opisu objave.

Inače, prije nekoliko dana Severina je podijelila još jednu situaciju. Naime, prošle je srijede nastupala u zagrebačkom klubu Mint, a na njenom nastupu okupilo se mnoštvo ljudi.

Dok je splitska pjevačica pjevala svoje uspješne pjesme, mnogi su se zabavljali i pjevali s njom u glas, a ona je u jednom trenu jednoj djevojci iz prvog reda dala mikrofon tokom pjesme Ostavljena. 

Djevojka imena Viktorija otpjevala je dio Severinine pjesme i oduševila sve u klubu, pa tako i Severinu koja ju je zagrlila i poljubila nakon izvedbe, piše Index.hr. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.