BRAČNA KRIZA

Pink se prošle godine skoro razvela od supruga: "Ponosna sam što smo stigli do 18. godišnjice"

Harta je opisala kao svoju “tvrdoglavu, lijepu, nepomičnu stijenu”

Keri Hart i Pink. Instagram

H. J. I.

11.1.2024

Pjevačica Pink je otkrila da su se ona i njen suprug Keri Hart (Carey) prošle godine suočili s bračnom krizom. Uspjeli su izbjeći razvod.

Pink je to obznanila na Instagramu, a oglasila se kako bi suprugu čestitala 18. godišnjicu braka.

- Ljubav je cijelog života vraćanje za stol. Skoro da nismo stigli do ove, zapravo više njih, kad sam već iskrena - napisala je pop zvijezda pa nastavila:

- Kad sam te upoznala, prije 22 godine, samo sam željela nekoga ko mi neće lagati. Nisam imala pojma o predanosti, građenju zajedničkog života, intimnosti, povjerenju. Teško je. Iznenadila me tvoja odanost, historija, što znaš oprostiti i otpornost. Kako se ljubav presloži i ponovno pojavi nakon usamljene noći ili njih pet. Ponosna sam što smo stigli na drugu stranu ove godine - dodala je Pink.

"Porodica vrijedi više od svih nagrada"

Harta je opisala kao svoju “tvrdoglavu, lijepu, nepomičnu stijenu”.

- Porodica koju smo izgradili, priče koje smo napravili i uspomene koje nastavljamo stvarati vrijede više od milion nagrada koje bi mi mogli dati. Volim te i volim nas - zaključila je.

"Sve dok me ti ne ubiješ"

Keri se također u nedjelju oglasio na Instagramu kako bi obilježio godišnjicu.

- U posljednjih 18 godina braka učinio sam toliko toga s ovim nevjerovatnim bićem. Odgajao dvoje nevjerovatne djece, putovali smo svijetom, išli u avanture, voljeli se, svađali se, mirili se, podržavali jedno drugo, smijali se, plakali, još više se smijali, rastajali se, sastajali se, zabavljali, tugovali, odrastali i milion drugih stvari. Ne postoji niko drugi na ovoj planeti s kim bih to radije učinio nego s tobom. 22 godine u životu i veselim se sljedeće 22. Osim ako me prije ne ubiješ. Volim te, mala - napisao je on.

Za vrijeme rastave je napisala neke od svojih najvećih hitova

Pink i Hart vjenčali su se u januaru 2006. nakon četiri godine veze. Pjevačica je u februaru 2008. objavila da su se rastali, što ju je inspiriralo da napiše par hit pjesama, uključujući So What i Please Don't Leave Me.

Par se pomirio u februaru 2010. nakon odlaska na bračno savjetovanje. Zatim su dobili dvoje djece: kćerku Vilou (Willow) u junu 2011. i sina Džejmsona (Jameson) u decembru 2016.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.