OGLASILA SE

Josipa Lisac: To nisu moje riječi, povrijedili ste mene i mladu Aleksandru

Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude. Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo, navela je Lisac

Josipa Lisac i Aleksandra Prijović. Tomislav Miletić/Borna Jakšić/PIXSELL

H. J. I.

25.2.2024

Josipa Lisac na društvenim je mrežama reagirala na medijske natpise o navodnim izjavama koje je izrekla o Aleksandri Prijović. 

Podsjetimo, muzička diva nedavno je održala koncert u Domu sportova u Zagrebu, a na TikToku je osvanuo video u kojem govori da njoj u Areni Zagreb "nije mjesto", što su mnogi povezali s koncertima izvođača narodne muzike koji pune Arenu, poput Aleksandre Prijović. 

@leshotok logično iz Doma sportova 🧡 @Josipa Lisac Fox #josipalisac #dnevnikjedneljubavi ♬ meni tamo naprosto nije mjesto Josipa Lisac - IDEM NA DORU NA 10k FOLOVERA

- Čitam posljednjih dana zastrašujuće riječi s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanijela Aleksandri Prijović... To nisu moje riječi.. Te riječi su izmišljene... One su vaše. Izuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude. Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo. Povrijedili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povrijedili ste i mladu Aleksandru. Povrijedili ste ljude. Zašto - napisala je Josipa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.