ISKRENO

Edita Aradinović: Nekada sam voljela da imam brze momke, teško mi je da zamislim da se svakog dana budim pored nekoga

Od svog prvog momka do dana današnjeg uvijek sam imala duge veze, ne kraće od tri godine, rekla je

Edita Aradinović. Instagram

Alo.rs

20.3.2024

Pjevačica Edita Aradinović nerado govori o svom ljubavnom životu, ali je sada napravila presedan i otvoreno govorila o bivšim momcima, te otkrila da je svoj život zamišljala potpuno drugačije, piše Alo.rs.

Ona tvrdi da iza sebe ima samo dugogodišnje veze i da je sa svakim momkom zamišljala budućnost i porodicu. S obzirom da su joj sve prethodne veze bile veoma turbulentne, Edita je sada potpuno promijenila tip muškaraca sa kojima bi voljela da osnuje porodicu.

– Od svog prvog momka do dana današnjeg uvijek sam imala duge veze, ne kraće od tri godine. Uvijek sam željela i sebe zamišljala u trideset godina sa troje djece. Sa svakim momkom sam zamišljala da je to to, ali obzirom da su sve veze bile turbulentne, sada je moja prekretnica kada radim na sebi i više ne želim da privlačim takve veze i partnere. Nekada sam voljela da imam neke da kažem brze momke, a sada volim dosadne, prizemne, ne toliko glasne – rekla je Edita i otkrila koje osobine mora da posjeduje njen partner:

– Treba da ima puno strpljenja i razumijevanja jer svi mi imamo neke svoje traume, treba i ja da imam strpljenja. Valjda sam sebe kroz ovaj posao razmazila, imala sam posljednje dvije veze na daljinu i živim sama. Teško mi je da zamislim da se svakog dana budim pored nekoga. Želim porodicu i harmoniju – rekla je u podcastu kod Lune Đogani.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.