"NE PLAŠIM SE"

Džinović šokirao priznanjem: Melina i ja smo spavali u odvojenim sobama, sastajali smo se samo za intimne odnose

Ne pada mi na pamet da ostanem sam

Melina i Haris Džinović se razvode. Društvene mreže

N. Aj.

1.4.2024

U intervjuu koji je čuveni pjevač Haris Džinović dao za Blic otkrio je mnoge nepoznate detalje vezane za razvod od Meline Džinović.

Priznao je da je volio najviše na svijetu, da ga je povrijedila i izdala. Također, naveo je da je danima iznosila stvari iz kuće, uključujući skupocjenu garderobu, nakit i aksesoare, i da je samo nestala, dok Haris nije shvatio šta je ustvari.

Istakao je i da su putovali ranije zajedno, ali da je ona počela da se udaljava.

- Stalno je bila s drugaricama i mislim da je to žensko društvo i doprinijelo dosta njenom nekom stavu, ili okretanju nekom novom životu. To ne znam, ali mislim, ako je žena bez muža dvije godine, tri godine u gradu ili negdje drugo, onda to ne valja - rekao je pjevač.

Na konstataciju da, i ako su možda izbjegavali da se sretnu, sigurno da u se sretali uveče, kada legnu da spavaju, Džinović je odgovorio:

- Ne sretnemo se kada legnemo da spavamo. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako hoće da spava, da se tušira, kupa, radi svašta nešto u svom intimusu... Svako je htio da ima svoju sobu, a ako nekom treba seks, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu, ili ću ja u tvoju. Pa mislim da je to za jedan još nivo ljepše.

Poručio je da se ne plaši Meline.

- Ne bojim se u ovim godinama ni atomske bombe, a ne šta će ona reći ili uraditi. Šta god kaže, sve će biti u korist njene štete.

Osvrnuo se i na potencijalnu novu ljubav.

- Neće se desiti da se bezrezervno nekome predam kao njoj. Da neka druga žena može da se useli u moj život, može, vjerovatno, ne pada mi na pamet da ostanem sam. Sa druge strane, neće to biti brakom vezano, nekim suživotom i to je to.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.