"RAZNJEŽIT" ĆE GA

Štulić ga nazvao lopovom, neandertalcem i kopiletom, a on mu sad podiže skulpturu

Svadljivi Johnny na bivšeg se kamerada obrušio u povodu Leinerove autobiografije

Instagram

D. H.

31.5.2024

Vijest je to koja će sigurno "raznježiti" Branimira Johnnyja Štulića, čija će skulptura 7. juna biti svečano postavljena u zagrebačkom Tematskom parku rock and rolla. Autor skulpture je, naime, kipar i muzičar Boris Leiner, bivši član Azre, kojeg je Štulić prije nekoliko godina prozvao lopovom, neandertalcem i kopiletom.

 Težak karakter

Svadljivi Johnny na bivšeg se kamerada obrušio u povodu Leinerove autobiografije koja sadrži priče o velikanima domaćeg rock and rolla, na što je Johnny odmah reagirao, optužujući bubnjara za krađu i laži, uz konstataciju da se Leiner ponio poput krapinskog pračovjeka, dok je njegove bubnjarske sposobnosti usporedio s onima mrtve ribe na suhom.

Leiner se na te prozivke nije pretjerano obazirao, za portal glazba.hr tek je smireno rekao kako u svakom bendu treba biti genijalaca, luđaka i jedan diktator, a Johnnyju je poželio da je ‘živ, živ, živ‘, te dodao kako s Johnnyjem nikad nije bilo dosadno.

Boris Leiner. Instagram

Britak um

"On je bio britka uma, znao te pogoditi. A istovremeno mislim da je bio i slab čovjek, što se vidi iz nekih njegovih reakcija prema ženama. Tu pokazuješ koliko vrijediš. Pisao je najljepše rock balade na ovom prostoru, a toliko se svinjski ponio prema određenim ženama. To je paradoks - kazao je Leiner za glazba.hr.

Kako bilo, činjenica je da su Leiner i Štulić godinama uspješno muzički sarađivali, kao i da je Leiner kao bubnjar Azre godinama stvarao muzičku historiju zajedno sa Štulićem, a sada mu je dao svojevrsnu podršku u formi prve Johnnyjeve skulpture. Radi se o ukupno četvrtom Leinerovom radu izloženom u Tematskom parku Rock‘n‘rolla smještenom u ulici Pavla Hatza 16 u Zagrebu, a dosad je inspiraciju pronalazio u Johnu Lennonu, Amy Winehouse i Jimiju Hendrixu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.