IZAZVALA VELIKU PAŽNJU

Sestra nestale Marijane iz Velikog brata ušla u Zadrugu: "Dobila sam sliku, znam šta joj se dogodilo"

Kada budem bila spremna da ispričam to podijelit ću sa javnošću

Piše: A. K.

9.10.2022

Maja Kovačević. Screenshot

Voditeljka Dušica Jakovljević večeras je obavijestila gledaoce da u "Zadrugu 6" ulazi Maja Kovačević, sestra pobjednice "Velikog Brata" Marijane Seifert, kojoj se od aprila ove godine gubi svaki trag.

Dušica Jakovljević odmah je rekla kako ju je Maja podsjetila, na Marijanu, te se obratila svom kolegi Darku i zamolila ga da on nastavi razgovor sa novom učesnicom jer je njoj jako teško.

- Večeras je moj ulazak i ne bih htjela da se fokusiram i o tome pričam za sve postoji svoje vrijeme. Mi smo kao porodica dali sve od sebe i saznali smo 99,9 posto toga. Kada budem bila spremna da ispričam to podijelit ću sa javnošću. Dobila sam sliku šta se dogodilo i nekako pokušavam da to prihvatim. Saznali smo sve šta je bilo.

- Za Nemeša sam vidjela u medijima da je bio šokiran, ali ni sa kim o tome ne pričam osim sa svojim najbližima. Nisam bila u kontaktu sa Nemešom i nisam ni sa kim pričala o tome. Sa porodicom pričam jedino o tome dijelimo plač i suze. Teško mi je bilo da dođem ovdje - rekla je Maja Kovačević u studiju u Šimanovcima.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.