ŽESTOKA RASPRAVA

Bebica napokon Zoli pokazao zube zbog Miljane, Čolić mu uzvratio rečenicom: Ja planiram da je oženim

Zadrugari su sinoć gledali klipove iz protekle sedmice

Bebica napokon Zoli pokazao zube zbog Miljane. YouTube/Print Screen

N. A

20.1.2023

Zadrugari su sinoć gledali klipove iz protekle sedmice. Na red je došlo da pogledaju novi klip gdje Filip Car komentariše Mariju Kulić, ali je njegovo izlaganje prekinula rasprava Marije Kulić, Lazara Čoliča Zole i Nenada Macanovića.

- Ja sam rekao da mi je Marija mnogo slatka, da mi se sve više sviđa njeno ponašanje - smijao se Car.

- Miljana, da li ste imali rizične odnose? - pitala je Šopić.

- Ja sam i dalje u ciklusu - pravdala se Miljana.

- Njoj je rekao doktor da ne smije da ima odnose minimum godinu dana - nervirala se Marija.

Rasprava u Zadruzi. YouTube/Print Screen

- Mene niko ne može da isprovocira, ove bajke sa Rajskog ostrva su mi zanimljive, a ovo što od Marije pavi ne znam šta, to je nešto drugo... Zola ide ka tome kako će Miljana da napravi neku grešku, kako bi on ispao jadan Zola koji se navodno promijenio - prekinuo je Bebica.

- Nije istina, Miljana je sjajna i nikada bolja nije bila, ako nastavi ovako bit će nam nikada lakše! Ja sa njom pričam o svemu i vrlo se trudim oko nje, vodim računa o svemu. Trudim se da se lijepo ponaša, da bude primer svima - skočio je Zola.

- Odlično Zola šta radi i kada radi... On samo čeka Miljanin pogrešan korak, samo da bi se pokazao - nastavio je Macanović.

- Ja nju volim i planiram da je oženim. Da li sam ja loš što se trudim da je posavjetujem, što je pravim boljom? - vikao je Čolić.

- Miljane nema nigdje, ni na žurkama, nema je ni sa ljudima da ne bi čula šta on to radi sa drugim ljudima... Miljana neće još dugo izdržati - rekao je Bebica.

Pogledajte cijelu raspravu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.