NAPOKON SLOBODAN

Dejan Dragojević se konačno razveo od Dalile: Nek je i meni svanulo

Na ročište je došao u duksu s natpisom: "Karma je ku*ka"

Dalila i Dejan Dragojević. Instagram

N. A.

14.2.2023

Nekada sretan bračni par Dalila i Dejan Dragojević tokom "Zadruge 5" potpisali su papire za razvod braka, nakon što ga je ona javno prevarila s Filipom Carem. Od tog trenutka počinje Dejanova "borba" sa konačno bude "slobodan čovjek". Dalila se nije pojavljivala na prethodnim ročištima, a posljednji put je istakla da je sve predala svom advokatu.

Danas baš na Dan zaljubljenih 14. februara, Dejan je ponovo došao na sud, Dalila se opet nije pojavila, ali je on konačno dobio razvod. Čini se da njegovoj sreći nema kraja. Dejan je na ročište došao u duksu s natpisom: "Karma je ku*ka".

- Nek je i meni svanulo. Sve što ste me pitali malo prije iznio sam na sudu, kako se neko ponaša prema sudu tako je. Zvanično sam razveden, treba kući da mi stigne papir. Sudija je donio odluku - rekao je Dejan.

Dejan Dragojević je ranije prokomentarisao da će ukoliko se razvede danas to i proslaviti sa novom devojkom Jovanom 

- Ne znam da li će se Dalila pojaviti. Daj Bože da sve bude kako treba. Ne mogu se lijepo osjećati ipak je ovo sud. Sudija je rekla ako se naša imena nalaze na oglasnoj tabli onda je to to -  poručio je Dragojević.

Na suđenje je dođao u trenerci, a svoj stajling je zanimljivo prokomentarisao:

- Šta ima da se sređujem, rekao sam da ću danas odmah da idem da se ženim. Ako izađem odavde sretan, danas je Dan zaljubljenih i idem sa djevojkom u grad i vjerim je večeras - rekao je Dejan kroz osmijeh.

Također je istakao da je sporazumni razvod potpisan još u "Zadruzi".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.