VLASNIK PINKA

Željko Mitrović: Nisam rekao da će "Zadruga" biti ukinuta, već prekinuta

Kazao je i da će nastavak serijala tog rijaliti programa, koji je ranije najavio za jesen, biti izmjenjen

Mitrović: Tolerancija na bilo kakav prizvuk nasilja će biti nulta. Instagram

Z. K.

3.7.2023

Vlasnik Pinka Željko Mitrović izjavio je da je najavio da će rijaliti program "Zadruga" biti prekinut, odnosno da će biti prekinuta sezona koja je tada bila u toku, a ne ukinut u potpunosti.

- Serijal koji je bio u toku bio je zbog veoma specifičnih događaja i velike tragedije koja je zadesila Srbiju prekinut prije svega iz solidarnosti prema ukupnom ambijentu, zbog stvarno velike tragedije koja nas je ostavila nijeme i između ostalog na molbu i prijedlog predsjednika (Srbije Aleksandra Vučića) - rekao je Mitrović.

Kazao je i da će nastavak serijala tog rijaliti programa, koji je ranije najavio za jesen, biti izmijenjen i da će vrijeme odloženog emitiranja biti povećano na između dva i četiri minuta.

- Što znači da ne samo da ćemo imati šanse za „bipovanje“ i „blurovanje“ svega onoga što je po zakonu predviđeno prije svega za zaštitu maloljetnika, nego ćemo imati mogućnost da izbacimo neki problematični dio, ako se desi. Tolerancija na bilo kakav prizvuk nasilja će biti nulta - naveo je Mitrović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.