TEK ĆE DA GORI

Stanija ulazi u Zadrugu da se obračuna s Aneli Ahmić

Osim što je bila vjerena za Asmina, Stanija je bila i u drugom stanju, a bebu je nažalost izgubila u 5. sedmici trudnoće

Stanija Dobrojević. Instagram

Dž. H. M.

8.9.2023

Stanija Dobrojević našla se u centru skandala kada je učesnica “Elite” Aneli Ahmić prve noći, već u studiju, pred kamerama i milionima gledalaca rekla kako joj je Dobrojevićeva preotela muža, Asmina Durdžića.

Starleta nije krila šok nakon ovakvih saznanja, a sve vrijeme je tvrdila da je zapravo ona prevarena, jer nije znala da je njen vjerenik oženjen. Ona je pred kamerama otkrila kako je izgledala čitava agonija, a potom se na bolnu temu osvrnula i u emisiji “Amidži šou”.

Osim što je bila vjerena za Asmina, Stanija je bila i u drugom stanju, a bebu je nažalost izgubila u 5. sedmici trudnoće. Sada se neprekidno komentariše kako će Dobrojevićeva ući u rijaliti, kako bi se suočila sa Aneli i javno odbranila svoje ugled. 

Stanija Dobrojević. Instagram

Na brojnim fan stranicama posvećenim starleti, mogu se vidjeti apeli i želje da Stanija što prije uđe u “Elitu”, međutim, još uvijek nema nikakve zvanične potvrde da će se to i desiti.

- Čekamo Staniju u “Eliti” da grmi – poručili su nestrpljivi fanovi.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.