MASNICA ISPOD OKA

Aneli u modricama: Pojavila se fotografija isprebijane rijaliti učesnice

Fotografija koja je, navodno, nastala 2022. godine, a na kojoj se vidi kako Aneli leži i ima masnicu ispod oka, tek sada se pojavila

Aneli Ahmić. Instagram

Dž. H. M.

11.10.2023

Aneli Ahmić jednom prilikom je u rijaliti programu “Elita 7” ispričala kako ju je bivši, nevjenčani suprug Asmin Dudžić udario kada su se vraćali sa sahrane njenog oca, a sada se u javnosti pojavila njena fotografija na kojoj ona ispod oka ima masnicu.

Fotografija koja je, navodno, nastala 2022. godine, a na kojoj se vidi kako Aneli leži i ima masnicu ispod oka, tek sada se pojavila. Ona je u jednoj emisiji otkrila da se nasilje dogodilo jednom i to kad joj je otac umro, a ona napravila ljubomornu scenu.

– Meni je tata umro, bili smo u autu, zazvonio mu je telefon, bio je ženski glas, ja sam poludjela, šta ima sekretarica da ga zove, tada me udario šakom u glavu, toliko jako, da me pet sati boljela glava – rekla je Aneli tada.

Aneli Ahmić. Instagram

Na njenom Instagram profilu pojavila se fotografija koja je nastala 20. decembra 2022. godine. Aneli ima modricu ispod oka, a u objavi stoji sljedeća poruka:

– Evo, svijete, Aneli je ispričala kad su išli na sahranu njenog oca da ju je udario. Ovo je tačno tri dana poslije, imate datum! Smradu, nismo znali šta si joj sve radio, mamu ti… Samljet ćemo te dok ne padneš i klekneš, pa moliš za oprost Noru, Aneli i cijelu njenu porodicu – piše u ovoj objavi, prenosi Informer.

– Neka se dogovori Aneli sa sobom šta će da laže. Sama sebe utapa svojim lažima – rekao je on tada za regionalne medije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.