ZALJUBLJEN DO UŠIJU

Svi kažu da je ista Ana Korać: David Dragojević pokazao novu djevojku

U avgustu ove godine uhvaćen sa njom na crnogorskom primorju

David Dragojević. Instagram

O.T.

11.10.2023

Bivši rijaliti učesnik David Dragojević nakon raskida sa Anom Korać vješto je krio svoj privatni život od očiju javnosti. Špekulisalo se dosta o tome da li je pronašao novu ljubav, a sada je to i potvrdio.

Naime, on je pokazao javnosti svoju ljepšu polovinu koja izgleda sjajno. Mnogi fanovi su mišljenja da dosta podsjeća na njegovu bivšu djevojku Anu Korać s obzirom na obline i stil. Dragojević je objavio na Instagram profil fotografiju sa djevojkom, a u opis je stavio emotikon srca.

David Dragojević sa novom djevojkom. Instagram

Podsjećanja radi, Dragojević je u avgustu ove godine uhvaćen sa njom na crnogorskom primorju, a niko nije ostao ravnodušan na njen izgled.

On je u javnosti ostao poznat po javnom sukobu koji je imao sa bratom Dejanom, a kako su kasnije isticali zbog toga je došlo zbog Dalile Dragojević.

Dragojevići su zajedno učestvovali u rijalitiju Parovi, kada su njihove ljepše polovine bile Dalila i Aleksandra Subotić.

Nekoliko godina kasnije, braća su se pimirila, a ono što je još zanimljivije jeste i činjenica da ni jedan ni drugi nisu ostali sa partnerkama koje su tada imali.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.