POBJEDNIK RIJALITIJA

Ženi se Dejan Dragojević: Hoće li i Jovana preći na islam?

Jovana se oglasila na Dejanovom Youtube kanalu i iznijela svoj stav na tu temu

Dejan Dragojević i Jovana Stojanović. Instagram

O. T.

14.11.2023

Pobjednik pete sezone "Zadruge" Dejan Dragojević konačno je sretan u ljubavi pored nove djevojke Jovane Stojanović. Njih dvoje žive u Novom Sadu u njegovoj porodičnoj kući, a svi Dragojevići savršeno su prihvatili novu snahu.

Majka Bilja je oduševljena Jovanom i stalno je hvali. Kaže da je izuzetno pametna, kulturna, pažljiva, da mnogo voli njenog sina, i zato je pazi kao rođenu kćerku. Priče da je Jovana izdala Dejana Dragojevića jer neće da pređe na islam, za nju su zlonamjerne i ružne i ona podržava snahu u odluci da slijedi svoje srce i svoju tradiciju.

- Jovana nije djevojka koja voli da skita po kafićima, klubovima, da se okolo pokazuje i pije. Skromna je, pristojna, odu zajedno na trening u teretanu, prošetaju i uglavnom su u porodičnom okruženju. Lijepo im je u kući, jer su svi složni. Mi pitamo Bilju Dragojević stalno kada će svadba, ali ne zna ni ona. Kaže, da Dejan i Jovana žele da to bude za manji krug ljudi, ali da nisu odredili datum - otkriva komšinica iz Veternika i otkriva da su svi očekivali da će se promijeniti vjeru, ali kaže da nije Jovana izdala Dejana Dragojevića ako to ne želi.

Mnogi su mislili da je promjena vjere uslov da bi se oni vjenčali, ali Jovana se oglasila na Dejanovom Youtube kanalu i konačno iznijela svoj stav na tu temu.

- Nisam prešla na islam i nema potrebe da me pitate to, ja se držim svoje vjere i to što je on uzeo tu vjeru, ne znači da to moram i ja da uradim. Treba poštovati svačiju vjeru, a nije ni bitno ko je kakve vjere - objasnila je Jovana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.