HORGE MASVIDAL

Autor najbržeg nokauta ikad završio karijeru nakon poraza: Odlazim kao multimilioner

Odlazi s 35 pobjeda i 17 poraza

Masvidal objavio kraj karijere. Twitter

Z. K.

9.4.2023

Horge Masvidal (Jorge) objavio je kraj karijere nakon poraza u sunaslovnoj borbi UFC-a 287. Gilbert Burns slavio je jednoglasnom odlukom sudaca. 

Dvojica sudaca dala su sve tri runde Burnsu, dok je jedan sudac meč bodovao rezultatom 29-28 iako je nejasno koju je rundu Masvidal mogao osvojiti budući da je bio u podređenom položaju u sve tri runde.

Skinuo rukavice

Nakon četvrtog poraza zaredom Masvidal je skinuo rukavice i objavio kraj 20 godina duge karijere. Odlazi s 35 pobjeda i 17 poraza te kao autor najbržeg nokauta ikad (protiv Bena Askrena za pet sekundi).

- Nadam se da sam inspirirao nekog, nebitno o kojem se području radilo. Ja sam multimilioner sada i osigurao sam se do kraja života - rekao je Masvidal i za kraj nazvao Donalda Trampa (Trump) najboljim predsjednikom, a aktualnog američkog predsjednika Džo Bajdena (Joe Biden) provocirao je povikom "Let's go Brandon."

Desničarski krugovi

Ta fraza (u prijevodu "Ajmo, Brandone") počela se koristiti u desničarskim krugovima kao eufemizam za "J**i se, Džo Bajdenu" u oktobru 2021. godine nakon javljanja uživo s NASCAR-ove automobilističke utrke, gdje je publika u jednom trenutku počela vikati "J**i se, Džo Bajdenu ".

Međutim, novinarka Keli Stavast (Kelli) krivo je čula povike te je rekla da publika viče "Ajmo, Brandone" jer je u tom trenutku intervjuirala vozača Brendona Brovna (Brandon Brown), ujedno i pobjednika utrke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.