KK BUDUĆNOST PODGORICA

Suad Šehović ostaje saigrač Edina Atića

Formiranje tima nije završeno, a u period koji slijedi, treba očekivati nova pojačanja, jer su ciljevi Budućnosti u predstojećoj sezoni veliki

Suad Šehović. ABA liga

Er. B.

26.7.2022

Uprava Košarkaškog kluba Budućnost iz Podgorice nastavila je da slaže kockice u željeni mozaik za sezonu koja slijedi i u kojoj će nastojati da odbrani duplu krunu u Crnoj Gori, stigne do polufinala ABA lige, te TOP 8 faze Eurokupa. Iskusni Suad Šehović je stavio paraf na novi ugovor sa aktuelnim šampionom Crne Gore.

Suad Šehović je u Budućnosti od 2013. godine, a tokom karijere je branio boje Bosne, Olimpije, Budivelnika, Himika. Podsećanja radi, pored trenera Vladimira Jovanovića, uz momke koji su imali važeće ugovore sa ekipom Budućnosti – Igor Drobnjak, Edin Atić, u sezoni koja slijedi, dres aktuelnog šampiona Crne Gore, nosit će Kenan Kamenjaš, Aleksa Ilić, Kamerun Rejnolds, Fil But, Tre Bel Hejns.

Formiranje tima nije završeno, a u period koji slijedi, treba očekivati nova pojačanja, jer su ciljevi Budućnosti u predstojećoj sezoni veliki.

Budućnost sezonu u ABA ligi otvara duelom sa ekipom Splita na svom parketu, dok će plasman u TOP 16 fazu Eurokupa, nastojati da osigura u konkurenciji Turk Telekomom, Gran Kanarijom, Slaskom, Londonom, Hapoelom iz Tel Aviva, Trentom, Hamburgom, Parizom i Promiteasom

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.