OGLASIO SE NA TWITTERU

Nakon što je prozvao Atića: Ražnatović žestoko odgovorio selektoru Bećiragiću

Poznati košarkaški menadžer je prokomentarisao odluku selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine da ne pozove njegovog klijenta Edina Atića

Miško Ražnatović žestoko odgovorio Bećiragiću. FIBA

N. H.

22.2.2023

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić na konferenciji za medije održanoj u ponedjeljak je rekao kako su Edin Atić i Emir Sulejmanović odbili igrati za reprezentaciju BiH u novembru i da ih neće zvati dok se ne izvinu.

Bećiragić je između ostalog uporedio situaciju sa raskidom momka i djevojke.

Danas se na Twitteru oglasio i poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović, koji je rekao kako „reprezentacija BiH nikad neće biti ostavljena od strane djevojke“.

- Smatram da je neophodno upoznati javnost sa činjenicom da se Edin Atić odazvao pozivu reprezentacije Bosne i Hercegovine za prozore u novembru, te da zbog povrede prsta nije bio u mogućnosti da igra. Po povratku u Podgoricu na rendgenskom snimku je utvrđen prijelom! - napisao je Ražnatović

- Uslijed prijeloma Edin je propustio više utakmica u periodu od 23.10. do 18.12. Želja igrača da nastupa za nacionalni tim nikada nije bila sporna, tako da ako se poslužimo jednostavnim žargonom reprezentacija Bosne i Hercegovine nikada nece biti ostavljena od strane djevojke i Edin će uvijek biti tu za nju -  dodao je košarkaški menadžer.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.