SOBA PUNA NOVCA

Ludi noćni provod NBA zvijezde sa striptizetom

Šokantne fotografije objavio je „The New York Post“

Džo Morant. Screenshot

G. Š.

12.3.2023

Nedavno je objavljena fotografija NBA zvijezde Dža Moranta (Ja) na kojoj je prikazan sa striptizetom u krilu na istom mjestu u Denveru gdje je potrošio 50.000 dolara na napojnice i pokazao pištolj. No, dva dana kasnije otkrivene su šokantne fotografije koje je objavio „The New York Post“.

Potrošio 50 hiljada na napojnice

Nove snimke od 2. nmarta prikazuju igrača u „Shotgun Willie‘s Glendaleu“, sa ženom u tangama koja mu sjedi u krilu unutar salona, a gotovo svaki centimetar površine prekriven je novcem.

- Cijela soba je puna novca, bilo je doslovno sve puno. Trebale bi ti grablje da to pokupiš - rekao je član kluba koji je svjedočio nevjerojatnoj sceni.

Ovaj 23-godišnji nevjerojatno talentirani plej, koji je prošle godine potpisao s „Grizzliesima“ petogodišnje produženje ugovora koje bi moglo vrijediti čak 231 milion dolara, izdvojio je najmanje 50.000 dolara u gotovini napojnica tokom dvije noći. Insajder iz kluba rekao je da je Morant stigao u „Shotgun Willie‘s“ s prijateljem i dva zaštitara oko 1:30 ujutro, samo nekoliko sati nakon što su „Grizzliesi“ pobijedili „Rocketse“ u Hjustonu (113:99).


Nove snimke od 2. marta prikazuju igrača u „Shotgun Willie‘s Glendaleu“, sa ženom u tangama koja mu sjedi u krilu unutar salona. NY Post

Osamdeset minuta nakon što je timski avion sletio u Denver, NBA zvijezda iskrala se u VIP ložu noćnog kluba.

- Bio je tamo na zabavi, želio je neke djevojke u sobi - rekao je izvor i dodao:

- Muzika je bila vrlo, vrlo gangsterska.

Četiri plesačice

Morant je u klubu platio četiri plesačice, te piće i jelo u neograničenim količinama. Većinska vlasnica „Shotgun Willie‘s“ kluba (Deborah Dunafon) potvrdila je da je Morant bio stalna mušterija između 2. i 4. marta.

- Bio je izuzetno pun poštovanja i sladak, nije pio prilikom druge posjete - rekla je Dunafo i dodala:

- Imali smo nepoštene i odvratne igrače „Nuggetsa“ i „Broncosa“ koji su bacali djevojke u sobe. On nije bio takav.

Pištolj je, međutim, "apsolutno prestravio" djevojke u stražnjoj sobi, rekla je plesačica koja nije bila u VIP sobi, ali je čula pritužbe kolegica s posla.

Šokantne fotografije pogledajte OVDJE.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.