NASTAO PROBLEM

Dino Merlin i Partizan bili zakazani istog dana u Areni, pronašlo se rješenje

Koncert sarajevskog čarobnjaka pomjeren je sa 17. na 18. novembar ove godine

Poklopio se termin koncerta i utakmice. Facebook / D. Soldić

E. Ć.

25.7.2023

Prije nekoliko dana se pojavila vijest da se poklapaju termini koncerta Dine Merlina u Štark areni 17. novembra ove godine i euroligaškog meča Partizana i Albe.

Nastao je problem, a sada je stigla informacija o tome koja strana je pomjerila svoj događaj. Na kraju je sarajevski čarobnjak Dino Merlin pomjerio koncert za 18. novembar, što je objavljeno na njegovom zvaničnom Instagram profilu.

- Beograde, naša priča se nastavlja... Nakon punih osam godina ponovo smo tu. Vidimo se 18.11.2023. - napisao je Merlin.

O svemu su se oglasili i iz Štark arene.

- Usljed veoma gustog rasporeda događaja u Štark areni u sezoni 2023/2024 koji obuhvataju brojne košarkaške utakmice prema kalendaru Eurolige i ranije zakazane koncerte, došlo je do preklapanja pojedinih termina. 

Zahvaljujući obostranoj predusretljivosti i razumijevanju organizatora predstojećih koncerata i rukovodstva Štark Arene, postignut je dogovor o pomjeranju datuma sa 17.11. na 18.11. Hvala svim učesnicima ovog dogovora na dobroj volji i prilici da organizujemo dva spektakla u dva dana - poručili su iz Štark arene.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.