PODRŠKA "ZMAJEVIMA"

"BHFanaticosi": Grčka sljedeći zadatak

Večeras se zatvara online prodaja ulaznica

"BHFanaticosi": Grčka sljedeći zadatak. Facebook

G. Š. / Avaz.ba

14.10.2019

Navijači naše reprezentacije polako pristižu u Atinu, gdje izabranici Roberta Prosinečkog sutra od 20:45 sati igraju osmu kvalifikacionu utamicu za Euro 2020. Međutim, još nije poznato koliko će naših navijača biti na Olimpijskom stadionu u Atini, jer se tek večeras zatvara online prodaja ulaznica. 

Nogometni savez BiH, kao i Fudbalska federacija Grčke, ne vrše direktnu prodaju ulaznica za predstojeću kvalifikacionu utakmicu, ali nadgledaju online proceduru kupovine.

Prodaja ulaznica za navijače BiH ide putem posebnog linka... Navijači će ulaznice printati lično. To je jedini način na koji se mogu kupiti karte, jer po važećem grčkom zakonu, svaka ulaznica koja se izdaje za utakmicu mora sadržavati ime i prezime, kao i broj pasoša. Cijena ulaznice za navijače BiH je deset eura, saznajemo u Fudbalskoj federaciji Grčke.

Svi naši navijači dužni su da kod sebe, prilikom ulaska na stadion, imaju svoje pasoše. Za navijače Bosne i Hercegovine rezervirani su sektori 19 i 21. Na početku, bit će moguća kupovati ulaznice samo za sektor 21, čiji je kapacitet 1.713 mjesta. Ako bude iskazan interes za dodatne ulaznice, tada će biti otvorena i prodaja za sektor 19, koji ima kapacitet od 2.268 sjedećih mjesta.

S druge strane, "BHFanaticosi" su na svojoj Facebook stranici kratko poručili: 
- Grčka sljedeći zadatak.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.