DOSTIGNUĆA

Novi pokušaj mazanja očiju uprave Sarajeva: Navijači poručili „Katapultirajte se iz kluba“

Nikad gori odnosi, a oni po svome

Navijači ne posustaju u zahtjevima. Arhiv

Piše: N. D.

10.12.2019

To što je situacija oko Fudbalskog kluba Sarajevo nikada gora, kada se govori o odnosu navijači – uprava, što su se oni kojima je bordo boja u srcu okrenuli protiv onih koji sjede u klubu, čini se da ove druge posebno ne zanima. Oni opet guraju po svome.

Ili u strahu od gubljenja stolica ne znaju šta im je činiti ili su maksimalno sigurni u svoje pozicije, pa su iz kluba krenuli u novo mazanje očiju. U jeku zahtjeva da odu iz kluba, svakih malo javnost zabave svojim novim dostignućima.

Vidjeli smo u Evropi, mnogi igrači imaju „grbu“ na leđima ili bolje rečeno vidi se da ispod dresa pri vrhu leđa imaju nešto. Kada se skine dres može se uočiti nešto poput kratke potkošulje, pripijene uz tijelo (bodi), a na njenom zadnjem dijelu ubacuje se aparatić koji mjeri podatke o onome što na terenu radi igrač. 

E, ubuduće će i igrači Sarajeva imati „grbu“, slavodobitno su objavili iz Titove ulice, i to marke „Catapult“. Kao da "grbavih" nije dovoljno  u saradnji sa sadašnjom upravom Sarajeva. Na kraju, novi pokušaj marketinškog trika dobio je opet kvalitetan odgovor. Navijači su poručili „Katapultirajte se iz kluba“. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.