SPORT I ESTRADA

Šta je Nada Topčagić poručila Zlatanu Ibrahimoviću

Vidjela sam snimak i baš sam se obradovala, nadam se i voljela bih da ga vidim kada bude došao u Beograd, rekla je Nada Topčagić

Zlatan se opustio uz pjesmu Nade Topčagić. ARHIV

G. Šumar

8.2.2021

Nakon što je jučer "razmontirao" Krotone, u 21. kola Serije A, as Milana Zlatan Ibrahimović se odlučio malo opustiti uz pjesmu Nade Topčagić. No, odgovor popularne pjavačuce je brzo stigao.

- Vidjela sam snimak i baš sam se obradovala, nadam se i voljela bih da ga vidim kada bude došao u Beograd, rekla je Nada Topčagić.

S obzirom na to da će meč Crvena zvezda - Milan (Evropska liga), koji se igra 18. februara, najvjerovatnije proteći bez prisustva navijača, ostaje da se vidi da li će se možda naći mjesto za Nadu kako bi mogla da upozna Ibrahimovića. Ali i on nju.

Također, Zlatan je jučer objavio fotografiju iz skupocjenog automobila. Napisao je: 

- Na putu prema cilju, uz fotografiju na kojoj pozira u Ferrariju Monzi SP2, modelu koji košta dva miliona eura. Naravno, nije trebalo proći dugo vremena da mediji širom svijeta već ne razglase sve karakteristike navedenog modela. Svega je 499 takvih modela na svijetu, a do stotke može za 2.9 sekundi. Budući da nema vjetrobranskog stakla, malotko će se usuditi s njime ubrzati do 300 na sat. Kupio ga je Zlatan još 2019. godine, i to za svoj 38. rođendan... No, nije to sve. Zlatan je objavio i video na Instagram Storyju na kojem pleše uz hit folk-pjevačice Nade Topčagić...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.