ATLETIKO MADRID

Simeone: Savršeno je vrijeme da Suarez riješi situaciju

Fokusirat ćemo se na ono što zavisi od nas, idealno je ići meč po meč kao što smo to radili cijele sezone

Dijego Simeone. Arhiva

G. Šumar

15.5.2021

Atletiko u nedelju (18.30 sati) igra sa Osasunom meč 36. kola španske La Lige. Pred tu utakmicu trener kluba iz Madrida Dijego Simeone (Diego) izjavio je da je idealno vrijeme da Luis Suarez (Suares) bude ključan čovjek "Jorgandžija". Još su samo dvije utakmice ostale do Atletikovog ostvarenja sna, a ima dva boda više od Reala u borbi za titulu.


Brine nas meč sa Osasunom

- Uvijek idemo istom linijom, rekao je Simeone i dodao:

- Brine nas meč sa Osasunom, probat ćemo da riješimo utakmicu, što je najvažnija stvar. Vidim da tim ima entuzijazam. Nastavljamo meč po meč. Trener mora da nađe način. Napredovali smo. Fokusirat ćemo se na ono što zavisi od nas, idealno je ići meč po meč kao što smo to radili cijele sezone.

Trener Atletika je tokom press-konferencije dobio i pitanje da li će igrati Luis Suarez i Žoao Feliks (Joao Felix) koji imaju problema sa povredama.


Žoao treba timu

- Nadamo se da će Žoao igrati, znamo koliko je važan za nas i koliko nam je dao. Treba timu... Što se tiče Luisa, dolazimo u Suaresovu zonu. Savršeno je vrijeme za fudbalera kao što je on da riješi situaciju. On je naviknut na ovakve utakmice - ističe Simeone.

Duel Atletiko i Osasune gledajte u nedelju na SK HD-u.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.