PRIJATELJSKA UTAKMICA

Radulović pred duel na Grbavici: Ne želimo da rizikujemo sa Savićem

Ako je suditi po crnogorskim medijima, selektor naših komšija ima samo jednu dilemu: Šarkić ili Dragojević

Miodrag Radulović. FSCG

Piše: G. Šumar

2.6.2021

Reprezentacija Crne Gore i naš državni tim danas (18 sati) će na stadionu Grbavica odigrati prijateljsku utakmicu. Selektor Crnogoraca Miodrag Radulović istakao je da su problemi sa povredama i izostanak 13 igrača u potpunosti promijenili koncepciju junskog okupljanja „Sokola“.


Povrijeđen i Šćekić

- Kao što sam već rekao, imali smo sasvim drugačiju koncepciju i rada na treninzima i načina na koji bismo igrali ove dvije utakmice. Pored svih povreda sa kojima ste već upoznati, imamo i Šćekića koji nije uspio da se oporavi od povrede iz finala Kupa, dok sa Savićem, koji je imao izuzetno napornu i uspješnu sezonu, ne želimo da rizikujemo. Igrači koji su tu treba da pokažu da su sa pravom dion nacionalnog tima i da igre iz klubova ponove i ovdje, da pokažu da imaju kvalitet koji nam treba za septembarske mečeve, rekao je Radulović.

Selektor „Sokola“ ističe da još uvijek nije odlučio ko će početi utakmicu u Sarajevu.


Vjerovatni tim

- Ovo su jedine prijateljske utakmice (BiH i Izrael - 5. juni, op. a.) koje ćemo imati ove godine. Dat ćemo šansu igračima koji su imali manju minutažu i novim igračima, da pokažu koliko mogu u jednom jakom meču. Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo izvući benefit za sepembarske mečeve. Nisam još uvijek odlučio ko će početi utakmicu. Imam par nedoumica, do juče smo razmišljali i o tome u kojem ćemo sistemu da nastupimo… U ova dva meča isprobat ćemo dva sistema, zato i služe prijateljske utakmice, zaključio je Radulović.

Ako je suditi po crnogorskim medijima, selektor naših komšija ima samo jednu dilemu: Šarkić ili Dragojević na golu, Vukčević, Vujačić, Simić i Tomašević u odbrani, Savićević i Kosović kao zadnji vezni, ispred njih Vešović, Jovović i Hakšabanović, a u napadu Bećiraj.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.